BBQ voor de Sjtal ter afsluiting van het seizoen en om de zomervakantie in te luiden.

Donderdag 29 juni hebben we in Gasterie Genhout Treft (onze nieuwe thuisbasis voor de Sjtal) met z’n allen een mooie, warme, zeer warme, leuke middag beleefd.

Er was een DJ met gezellige muziek, genoeg te eten, de bbq werd goed verzorgd door Mitchell, er was voor ieder wat wils.

Er werden tussendoor lootjes uitgedeeld voor de tombola die voor hilarische momenten zorgde, deze werd op ludieke wijze gepresenteerd door natuurlijk niemand anders dan onze eigen gezellige entertainer Jos Nijsten, met -niet te vergeten- de ondersteuning van kapelaan Stefan. De prijsjes kwamen hoofdzakelijk van onze lokale ondernemers, maar ook van giften en/of zelfgemaakt moois van mensen uit ons dorp.

Iedereen had het naar zijn zin, gezellig samenzijn met een hapje en een drankje en ook een ijsje ter verkoeling ging er gretig in.

Al met al was het een geslaagde middag, alle vrijwilligers gingen moe, maar vooral voldaan hun vakantie tegemoet, om er per 1 september weer met veel zin te kunnen en mogen zijn voor alle lieve mensen van de Sjtal.