Ons Genoegen presenteert HET KAMERSCHERM

21 juni 2023

Ons Genoegen presenteert eenakter ‘Het Kamerscherm’

 

Na ons eeuwfeest met het spektakelstuk 80 DAAG als absoluut hoogtepunt, zijn we als vereniging weer langzaam met de voeten op aarde beland. In september starten we wederom met de repetities voor onze avondvullende productie maar in de tussentijd wilden we, met name onze nieuwe leden, toch nog iets bijzonders voor ons publiek ten tonele brengen. Onze regisseur Marcel Lemaire heeft samen met een groep enthousiaste leden de afgelopen gerepeteerd aan een komische en bij tijd en wijlen herkenbare eenakter Het KAMERSCHERM.

Het Kamerscherm Ons Genoegen.png

We trappen af op zondagmiddag 2 juli as. op een bijzondere locatie: in het (t) huistheater gelegen aan de Haagstraat 11, 6333 EP in Schimmert. Aanvang 15.00 uur!

In de woonkamer van Anna en Dolf is heel belangrijk. Want achter dit scherm ligt de drie maanden oude baby Nicolleke. Waarom slaapt zij in de huiskamer? Nou, moeder Anna heeft boven muizen gehoord. En stel je voor, deze springen in het wiegje van hun lieverdje. Want dat is ze. Hun absolute lieverdje. En daarom zijn ze ook bezorgd, misschien wel te bezorgd. Trots houdt vader Dolf als een boekhouder precies bij hoeveel gram Nicolleke bijkomt. Daarbij rekening houdend, of het wegen heeft plaatsgevonden na het vullen van een luier. Want daar kan ze iets van! Om het werk dat er allemaal bijkomt wat te verlichten is er het dienstmeisje Lèneke. Maar helaas, op het moment geblesseerd door een vieze ontsteking in haar hand. Vandaag komen opa en oma op bezoek om mee te eten. Een bijzonder koppel. Die laten we het maar gewoon zeggen: graag “vreigele”. En wie komt er nog meer? Huisvriend Jo. Maar hier is Anna niet blij mee. Verder verklappen we niets. Kom lekker kijken en lachen om de hilarische taferelen rond onze kleine meid. In een ouderwetse huiskamer aan het begin van de vorige eeuw.

Er zijn maar een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar in deze knusse, intieme setting. Kaarten à 7,50 inclusief een kopje koffie of thee zijn te koop via onze website: www.toneelverenigingonsgenoegen.nl

Noteer alvast in jullie agenda, zondagmiddag 22 oktober aanstaande, dan organiseren wij in Gasterie Genhout Treft, een toneelmiddag waarbij we een aantal eenakters op originele wijze aan jullie presenteren. Hou onze (social) media in de gaten voor meer informatie.