Muzikale kerstontmoeting: wèts te nog!

genhout-in-beeld-1.jpg
08 november 2019

Herkent u het volgende? U wilt de kerstspullen pakken om de kerstboom en uw huis te versieren. U komt andere oude dozen tegen. U maakt een van deze dozen open om erin te snuffelen. U pakt een foto-album eruit en begint te bladeren. De pagina’s glijden door uw handen en allerlei herinneringen/verhalen komen naar boven.

Op zondag 15 december a.s. worden  verhalen/herinneringen over gebeurtenissen en personen van Genhout vertolkt worden door Toneelvereniging Ons Genoegen.  Dit wordt muzikaal ondersteund door Gemengd Kerkelijk Zangkoor, fanfare St.  Antonius en zanggroep Cosi Cantare.   
Mede-organisatie: kerkbestuur. 
Locatie: St. Hubertuskerk in Genhout. 

Na brainstormsessies in het voorjaar met het kerkbestuur en de deelnemende verenigingen over de invulling van het tweejaarlijks kerstevenement in de St. Hubertuskerk in Genhout, kwam dit leuke idee naar voren De voorbereidingen werden direct in gang gezet:  er werd met diverse mensen van Genhout gepraat over gebeurtenissen/anekdotes die plaats vonden in de loop van de jaren, er werden foto’s en filmpjes gezocht etc.  
Kortom al veel voorpret.

Dit belooft een mooie kerstontmoeting te worden  voor jong en oud in een sfeervolle setting. 

Poster