De Genhouter Zomerfeesten

Stichting-Genhout-Samen-Zomerfeesten-2019.png
09 juli 2019

In het weekend van 17 en 18 augustus organiseert Stichting Genhout Samen weer haar jaarlijkse evenement. Dit jaar alweer voor de 20e keer! Zaterdag overdag staat geheel in het teken van sport en spel, 's avonds kan er gefeest worden met diverse Limburgse topartiesten en op zondag kan jong en oud genieten van een knotsgek, smaakvol pallet waarbij de liefde (mit unne gekke sjlaag) de hoofdrol speelt.

HET PROGRAMMA:
Zaterdagmiddag 17 augustus: SJPAS IN 'T ZAND
Zaterdagavond 17 augustus: SJPAS IN 'T PLAT
Zondag 18 augustus: SJPAS IN 'T DÖRP

     
Zaterdag 17 augustus: SJPAS IN 'T ZAND
De zaterdagmiddag staat vanaf 14:00 uur geheel in het teken van sport en spel en wordt georganiseerd door KVW en GSV'28. Dus kom op sportievelingen en geef je nu op voor SJPAS IN 'T ZAND. Ga met je team de strijd aan met bubble voetbal, dartvoetbal en beachvolley en ga voor de zege! Drie spellen, team tegen team. Let the games begin! Elk team mag bestaan uit 6 - 8 deelnemers (vanaf 8 jaar) waarvan min. 4 volwassenen. Inschrijven (EUR 10 per team) kan tot uiterlijk 12 augustus.

Voor de jeugd is er verder een echte crossbaan aangelegd waar met de eigen fiets volop geracet kan worden en de allerkleinsten kunnen lekker spelen en zandkastelen bouwen in het zand.

 

Zaterdag 17 augustus: SJPAS IN 'T PLAT
De zaterdagavond wordt georganiseerd door de Sjravelaire en staat geheel in het teken van het Limburgse dialect, SJPAS IN 'T PLAT! Kom naar de feesttent en geniet vanaf 20:00 uur van een hilarische buut van meervoudig buuttekampioen, Fer Naus, en sjoenkel en swing vervolgens mee met de talentvolle zangeres, Marleen Rutten, de Mestreechse Shakin DJ's en de jonge, energieke Limburgstalige band, Bieske. Sjpas gegarandeerd! Kaarten à EUR 7,50 per persoon.

 

Zondag 18 augustus: SJPAS IN 'T DÖRP
Boerebroelof

Pak de agenda, kalender, smartphone of tablet en zet zondag 18 augustus a.s. er met HOOFDLETTERS in!  Na de zinderende zaterdag vol sport, spel en Limburgse muziek komt Toneelvereniging Ons Genoegen en Fanfare St. Antonius op de zondag met een smaakvol pallet waarbij de liefde (mit  unne gekke sjlaag) de hoofdrol speelt. Cupido heeft zijn pijlen op Genhout gericht en dat gaan we vieren...en wel met een Boerenbruiloft met heel speciale gasten.

Feest vieren doen we graag samen met iedereen uit het dorp. Jong en oud, klein en groot. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om fit, fris en fruitig act de présence te geven, hebben we voor passend vervoer gezorgd. Op diverse plekken zal onze feestbus de bruiloftsgasten komen ophalen om ze op gepaste wijze naar de locatie te brengen waar de gasten worden ontvangen. Over het programma laten we nog niet veel los maar dat het een bruiloft wordt waar nog lang over nagepraat zal worden, moge duidelijk zijn. Het hooggeëerde bruidspaar nodigt jullie dan ook van harte uit om samen met hen het glas te komen heffen op een lang en gelukkig leven en aan te schuiven aan het bruidsmaal. Nadat de inwendige mens is versterkt met een BOERENBRUNCH en de plechtigheden zijn vervuld zal ons bruidspaar, onder de welluidende klanken van onze feestband BATTON ROUGE, met de openingsdans het feest laten beginnen.


Belangrijke weetjes:

  • Kaartverkoop broelof mit brunch (verzorgd door Maurice Kicken) inclusief koffie of thee, welkomstdrankje en glaasje bubbels. Kosten €10,00 per persoon, kinderen t/m 15 jaar €5,00.
  • Geef je op via  06-83211932 of 06-18685711 of via de mail: genhoutsamen@gmail.com
  • Reserveren vóór 12 augustus 2019. 
  • Feestvervoer: Voor de opstapplaatsen en vertrektijden: houd Oos Nuuts, Facebook en www.genhout.nl en andere publicaties in de gaten
  • Aanvang: 11.00 uur Jean Nijsten Sportpark, Genhout. Let op: geen kaartverkoop aan de kassa!
  • Vanaf 14.00 uur (gratis entree) bruiloftsfeest met de band Batton Rouge


Inschrijven teams SJPAS IN 'T ZAND, kaartverkoop SJPAS IN 'T PLAT en SJPAS IN 'T DÖRP: 

  • Via genhoutsamen@gmail.com 
  • Of via 06-83211932 en 06-18685711