Genhout
Voor
Gek!

Genhout voor Groot En Klein

Het is te gek voor woorden

Kom op en sta ook voor GEK!

U heeft ‘m ongetwijfeld gezien, onze leus “Genhout voor GEK!” En u heeft vast en zeker even uw wenkbrauwen gefronst. En dát was nou juist onze bedoeling: aandacht trekken en nieuwsgierig maken.

Een goed onderkomen is voor ons rijke verenigingsleven niet langer vanzelfsprekend. Passende woonruimte voor elke doelgroep is schaars. Geen aanwas van kinderen voor onze prachtige school, met welke gevolgen? Kortom: voldoende uitdagingen!

Door middel van een enquête willen wij inzichtelijk maken waar, wat en welke problematieken er zich op dorpsniveau bevinden. Pas als we weten wat onze gezamenlijke behoeften zijn, kunnen we met een goed plan voor een bloeiend Genhout naar de gemeente. Deze komt binnenkort ook online te staan!

Genhout voor Groot en Klein

Verenigingen, particuliere initiatieven, burgers en ondernemers. Samen zijn wij Genhout. Gaat u met ons de uitdagingen aan? Denkt u met ons mee? Regelmatig organiseren wij een bijeenkomst om de onderstaande thema’s te bespreken. Wil je deze bijwonen? Meld je dan via het onderstaande formulier aan en u krijgt van ons een bericht per mail wanneer deze plaatsvindt.

Aanmelden Genhout

Blijf op de hoogte

Vereist
Vereist
Vereist

Actuele thema's van Genhout